Meewerken aan aangename openbare ruimtes?

Bij Hertsens Infra zit je gebeiteld! Als specialist wegenbouw en omgevingsaanleg zijn we dag in dag uit bezig met openbare infrastructuurwerken. Grondwerken, rioleringswerken, verhardingswerken, funderingswerken of verfraaiingswerken. Ons portfolio heeft alles in petto om de openbare leefomgeving esthetisch en functioneel vorm te geven. Zo werken we mee aan een groenere en blauwere buurt waar het fijn wonen, wandelen, spelen, sporten of ontmoeten is.

Openbare ruimtes
Persoonlijke aanpak

Hou je van een persoonlijke aanpak? Wees dan welkom in de familie en zet je schouders onder één van onze vele infrastructuurprojecten vanuit een prachtige locatie met zicht op de Schelde. Bij Hertsens krijg je volop de kans om je te ontwikkelen en ontvang je de nodige ondersteuning op een ongedwongen manier. Zo blinken we uit in onze ondernemende, persoonlijke en vriendelijke aanpak en laten we je genieten van een werkomgeving die anderen verwondert.

Interesse om aan de slag te gaan met een gevarieerd takenpakket, hecht team en marktconform loon? Sla dan snel een blik op onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij je kwaliteiten optimaal kan inzetten.

Gevarieerd takenpakket

Benieuwd naar meer?

Sla dan snel een blik op onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij je kwaliteiten optimaal kan inzetten.

Ontdek de openstaande vacatures

Projectleider
Hertsens Infra
Administratief bediende
Hertsens Infra
2
3

Projectleider

Hertsens Infra

Hertsens Infra NV, gespecialiseerd in het uitvoeren van infrastructuurwerken omvattende grond-, riolerings-, funderings-, verhardings- en inrichtingswerken, is een VCA gecertificeerde groei-KMO. Een echt familiebedrijf waar jij gaat meewerken aan de omgeving van onder meer parken, speelplaatsen, parkings, verkavelingen, binnenpleinen, sportvelden en woonwijken. Vanuit ons nieuw modern kantoor, gelegen aan Schelde Linkeroever met prachtig zicht op de Hobokense Polder, bedienen we de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Op onze website, Hertsens.be, kan je tal van referenties terugvinden: onder andere Gent ‘AZ Palfijn’, Edegem ‘UZA’, Antwerpen ‘Provinciehuis’, Berchem ‘park Brialmont’, Bonheiden ‘Imelda’, Mechelen ‘Kazerne Dossin’ en Meise ‘Plantentuin’.

Administratief bediende

Hertsens Infra

Hertsens Infra NV is een VCA gecertificeerde familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van infrastructuurwerken (tot en met klasse C6) omvattende grond-, riolerings-, funderings-, verhardings- en inrichtingswerken. We werken aan de omgeving van parken, speelplaatsen, parkings, verkavelingen, binnenpleinen, sportvelden en woonwijken. U vindt tal van referenties in de regio Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant, waaronder Gent AZ Palfijn, Edegem UZA, Antwerpen Provinciehuis, Antwerpen school PIVA, Antwerpen Harmoniepark, Liezele landschapspark, Berchem park Brialmont, Linkeroever Pumptrack, Bonheiden Imelda, Mechelen Kazerne Dossin, Zelzate busstation, Meise Plantentuin en vele anderen. Momenteel is Hertsens op zoek naar een office support / administratief bediende.

Ik solliciteer als
functie

Click or drag a file to this area to upload.
Toegestane bestandstypes: doc, docx, pdf
Click or drag a file to this area to upload.
Toegestane bestandstypes: doc, docx, pdf